lördag 24 maj 2014

Smekmanad i Schweiz

Schweiz anses alltid vara en stor glädje för nygifta par. Det förvånar ofta resenärer med sin naturskönhet.

Det vackra landskapet i Schweiz är en riktig glädje för de besökande turister. www.resazurich.se Det erbjuder ett stort utbud från snötäckta bergstoppar till sjöar. Om du söker en stor romantisk turist magnetism då du kan gå för Interlaken.

Zurich är en av de vackraste och största städerna i Schweiz. De bra klubbarna och barerna är romantiska platser för utekvällar. En av de mest populära romantiska attraktionerna i Schweiz är berget Titlis. Du kan också ta dig till resorten som ligger vid foten av berget Titlis. Om du letar efter äventyr är det en idealisk plats. Du kan sysselsätta dig med rafting, bungy jump och ponnyridning. En annan stor destination för smekmånader i Schweiz är Jungfraujoch. Det är en liten by och erbjudande cool boende för turister.

Schweiz har några höga toppar. Så, Njut av naturskönhet Schweiz med din älskade. Schweiz sammanfattar naturliga skönhet. De snöklädda Alperna, orörda sjöar, alpina byar eller fälten i edelweiss alla göra det en visuell behandla. En choklad reträtt åt sidan från det naturliga landskapet är en fantastisk plats för en smekmånad.

Special Tour paket: Smekmånad i Schweiz
Genève - Monteux - Lausanne anländer i Genève med flyg eller tåg. Njuta av sightseeing i Genève staden som du ta en rundtur i Lake Geneva, se gamla stan och shoppa i dess exklusiva butiker. Besök den berömda byggnaden i Genève som Förenta nationernas huvudkontor och röda korset/Röda halvmånen Museum. Resa till Lausanne att se OS museet, eller Nestle mat museum på Montreux. Besök det berömda Chillon-slottet gjorts känt på grund av poeten Lord Byron. Övernatta i Genève, Lausanne eller Montreux.

Crans Montana - Leukerbad - Saas Fee - Zermatt Tour schweiziska
Alperna, göra snögubbar, ta nöje i en ökad kamp, rida en linbana till snön klädda skidbackarna, åka skidor eller skäm bort dig själv på ett spa.

Genèvesjön
Bland stränderna är Genèvesjön den största sjön i västerlänning Europa fylld med naturliga sötvatten.
Stranden bildades av en glaciär och har Grand Lac och Petit Lac till dess öst och väst i den ordningen.
I regionen Genèvesjön finns det ett antal stränder.
1. Människor har fri tillgång till stranden vid sjön d'Avenches och Plage d'Avenches.
2. Dessa har sandstränder och man kan njuta av många vattensporter.
3. En lakeside simning område finns i Nyon Plage. Entrén är gratis.
4. Campingplats VD 8 Pointe D'Yvonand har små sandiga vikar med en campingplats.

Nouvelle sjö
Regionen Fribourg är värd Nouvelle lakeshore. Den har en strand med en bar, en vatten skidlift och en campingplats.
Platt sandstranden sträcker sig över än en kilometer på Plage Salavaux. Nouvelle sjö
Regionen Fribourg är värd Nouvelle lakeshore. Den har en strand med en bar, en vatten skidlift och en campingplats. Platt sandstranden sträcker sig över än en kilometer på Plage Salavaux.
Mythenquaien Beach

Mythenquaien Beach
Zürich har Strand dålig Zug och Strand dålig Wollishofen, vilka båda lakeside badplatser. Mythenquaien stranden har ett fem meter högt hopptorn.

Lago Maggiore
Lago Maggiore är den näst största stranden i Schweiz efter Genèvesjön. Sjön är ca 53 km lång och täcker ca 213 torget kms. Sjön lockar ett stort antal surfare och simmare på grund av den vackra mild typ av väder det har hela sommaren och vintern.